Pestele se decongeleaza.
Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea sa lipeasca carnea de gratar.
Se condimenteaza dupa gust, se pune pe gratarul bine incins, apoi se intoarce de pe o parte pe alta, o singura data.
Intre timp, se face mujdeiul de usturoi (usturoiul pisat se freaca putin intr-un mojar cu ulei, sare, un strop de otet, apoi se adauga apa, cate putin pana iese o pasta albicioasa) si hamsiile se pregatesc intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La fel ca la macrou, insa se maseaza in tava cu putin ulei de masline. Pofta mare!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii