Autor:
iulia (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 30 mai 2017
Ingrediente
3-4 portii peste macrou, hamsii , condimente, usturoi, ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea sa lipeasca carnea de gratar.
Se condimenteaza dupa gust, se pune pe gratarul bine incins, apoi se intoarce de pe o parte pe alta, o singura data.
Intre timp, se face mujdeiul de usturoi (usturoiul pisat se freaca putin intr-un mojar cu ulei, sare, un strop de otet, apoi se adauga apa, cate putin pana iese o pasta albicioasa) si hamsiile se pregatesc intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La fel ca la macrou, insa se maseaza in tava cu putin ulei de masline. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste condimentat la gratar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete la gratar
Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute
0 voturi
0 comentarii
30 min
Speli vanata,rosiile si deovlecelul,cureti ardeii grasi,ciupercile si cepele,apoi tai vanata si dovlecelul
5 voturi
2 comentarii
2h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate