Pastele se fierb in apa cu sare, iar apoi se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei.
Conopida spalata se rupe in buchetele mici.
Morcovii curatati se taie rondele.Ardeiul iute se curata si se taie marunt.
Lamaile se taie felii si se curata de coaja.
Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie.
Legumele se adauga in cratita si se calesc in ulei.
Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa.
Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se serveste cu pestele si pastele amestecat, si se orneaza cu verdeata si cocos.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii