autor:

Mihaela

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor

Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2011

Ingrediente
3 pesti de apa dulce, 2 lamai, piper, sare, ulei, Salata verde, rosi, castraveti, ridichi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 1 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatim pestii de maruntaie, nu le taiem capul, ii dam cu sare si piper, iar in mijlocul pestelui punem o felie de lamaie. Pregatim o tava in care ca incapa cei 3 pesti, punem uleiul in tava si pestii iar printe pesti mai punem cate o felie de lamaie. Dupa ce este gata ii servim cu salata verde, rosii, castraveti si ridichi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu rosii si vin alb

Peste la cuptor cu rosii si vin alb

Se prajeste usturoiul feliat in ulei cateva minute. Se adauga rosiile si paharul de vin, se fierbe

1 vot    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File  de peste la cuptor

File de peste la cuptor

Se spala bine fileurile,se aseaza in tava,se condimenteaza dupa gust.Se taie cubulete foarte mici

7 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 1 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 pesti de apa dulce
  • 2 lamai
  • piper
  • sare
  • ulei
  • Salata verde
  • rosi
  • castraveti
  • ridichi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Merluciu cu creveti