autor:

Mihaela

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor

Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2011

Ingrediente
3 pesti de apa dulce, 2 lamai, piper, sare, ulei, Salata verde, rosi, castraveti, ridichi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 1 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatim pestii de maruntaie, nu le taiem capul, ii dam cu sare si piper, iar in mijlocul pestelui punem o felie de lamaie. Pregatim o tava in care ca incapa cei 3 pesti, punem uleiul in tava si pestii iar printe pesti mai punem cate o felie de lamaie. Dupa ce este gata ii servim cu salata verde, rosii, castraveti si ridichi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File  de peste la cuptor

File de peste la cuptor

Se spala bine fileurile,se aseaza in tava,se condimenteaza dupa gust.Se taie cubulete foarte mici

9 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

Se curata pestele, se spala si se lasa o jumate de ora in apa rece. Intr-un bol se curata ardeii

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 1 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 pesti de apa dulce
  • 2 lamai
  • piper
  • sare
  • ulei
  • Salata verde
  • rosi
  • castraveti
  • ridichi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pangasius cu solzi si sos