In tigaia cu ulei incins,se caleste usturoiul 2-3min dupa care se scoate;se adauga fructele de mare si rosia cubulete;se amesteca continuu 3-4min se condimenteaza si se da deoparte;pe 2hartii de copt puse una peste alta,se pune felia de paine,bucata de peste,de jur imprejurul pestelui se pun fructele de mare,se aduna hartia facand un pachet si se pune in tava;se da la cuptor la foc moderat 15-20min;acest pachet se serveste cald;
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii