In tigaia cu ulei incins,se caleste usturoiul 2-3min dupa care se scoate;se adauga fructele de mare si rosia cubulete;se amesteca continuu 3-4min se condimenteaza si se da deoparte;pe 2hartii de copt puse una peste alta,se pune felia de paine,bucata de peste,de jur imprejurul pestelui se pun fructele de mare,se aduna hartia facand un pachet si se pune in tava;se da la cuptor la foc moderat 15-20min;acest pachet se serveste cald;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii