Se aleg frunzele de busuioc, după ce se spală şi se lasă la scurs buchetul.
Se pune în mixer: busuiocul, nucile curăţate şi usturoiul. Se mixează. Se adauga cam 2 linguri de ulei de bostan si apoi ulei de măsline, depinde cât de moale vrei să fie. Poţi pune şi suc de lămâie.
Se potriveste de sare şi de piper.
Eu nu am adăugat caşcavalul decât în momentul când îl pun pe paste.
Pesto se pune într-un borcan şi se păstrează la frigider câteva zile.
Se pot aroma nu numai pastele, ci si pestele sau alta carne.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii