Physalis murate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Physalis murate

Ingrediente

  • 1kg Physalis Philadelphica
  • 500g morcov
  • 1 telina mica cu frunze
  • 3-4 radacini de hrean
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 sfecla rosie mica
  • flori uscate de marar
  • sare

Mod de preparare

Tomatillo sau Physalis Philadelphica este originara din Mexic si face parte din familia Solanaceae; fructul este inconjurat de o mantie ca hartia, la maturitate au culori diferite de galben, rosu, verde sau chiar purpuriu. Sunt puternic aromate, de aceea se folosesc la pregatirea dulceturilor avand un continut ridicat de pectina dar se folosesc si in diferite sosuri, consumate prajite, fierte si murate.

Toate legumele curatate, spalate, taiate, se pun in borcan intercalate cu physalis iar deasupra si printre ele se pun flori de marar.

Se fierbe apa cu sare (la 1l de apa se adauga 1lingura cu sare), se toarna fierbinte in borcan, se infileteaza bine capacul,se raceste in patura dupa care se da borcanul la camara.

Dupa 7-10 zile se poate consuma.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise