Physalis murate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Physalis murate

Ingrediente

  • 1kg Physalis Philadelphica
  • 500g morcov
  • 1 telina mica cu frunze
  • 3-4 radacini de hrean
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 sfecla rosie mica
  • flori uscate de marar
  • sare

Mod de preparare

Tomatillo sau Physalis Philadelphica este originara din Mexic si face parte din familia Solanaceae; fructul este inconjurat de o mantie ca hartia, la maturitate au culori diferite de galben, rosu, verde sau chiar purpuriu. Sunt puternic aromate, de aceea se folosesc la pregatirea dulceturilor avand un continut ridicat de pectina dar se folosesc si in diferite sosuri, consumate prajite, fierte si murate.

Toate legumele curatate, spalate, taiate, se pun in borcan intercalate cu physalis iar deasupra si printre ele se pun flori de marar.

Se fierbe apa cu sare (la 1l de apa se adauga 1lingura cu sare), se toarna fierbinte in borcan, se infileteaza bine capacul,se raceste in patura dupa care se da borcanul la camara.

Dupa 7-10 zile se poate consuma.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor