Din piciorul de miel se taie cam 200g care se toaca.
Tocatura se amesteca cu oul,piinea,ceapa ,rozmarinul, cimbrul, sarea si piperul.
Se umple piciorul, se coase,se sareaza si pipereaza pe deasupra si se prajese cam 1 -1/2 h la cuptor(intorcind din cind in cind carnea si ungind-o cu sosul scurs)
Cind e gata se pune pe un gratar si se unge cu crusta obtinuta astfel:
Orezul,ceapa si usturoiul se fierb in supa 20 min si
se mixeaza cu galbenusurile si nucusoara .
Crema obtinuta se amesteca cu 3/4 din brinza rasa si se unge piciorul.Restul de brinza se presara deasupra
Se mai da la cuptor pentru 20 min.
Sosul care s-a lasat de la friptura se pune in sosiera si se serveste alaturi
Se servese cu garnitura de cartofi natur taiati bilute si presarati cu patrunjel verde,rosii intregi coapte la gratar si buchetele de sparanghel gratinat infasurate in bacon.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii