autor:

Fara foto

» » Fripturi

Piept de curcan la cuptor

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
un piept de curcan, 250 ml vin alb, foi de dafin, ienibahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe cca 30 minute in apa cu sare, apoi se pune intr-o tava in care se toarna cca 1 L din apa in care a fiert . Se adauga vinul, cateva foi de dafin si cateva boabe de ienibahar. Se da la cuptor 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aperitiv din piept de curcan şi sfeclă roşie la cuptor

Aperitiv din piept de curcan şi sfeclă roşie la cuptor

1.Pieptul spălat bine se şterge bine cu un prosop, se freacă cu cimbru, piper şi sare şi se

6 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aperitive cu carne
Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Pieptul de curcan se spala,se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper,origano si usturoiul taiat

16 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O friptura tare gustoasa!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Foarte gustos, cred, mie oricum imi place pieptul de pasare.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Foarte gustos. Eu am folosit mai mult pulpe de curcan, dar voi incerca si piept. Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Este bun intr-adevar...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Arata grozav.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • un piept de curcan
  • 250 ml vin alb
  • foi de dafin
  • ienibahar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala bine si se opareste, apoi se toaca marunt. Ceapa si usturoiul, peste care se pune

25 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Chec

Chec

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime.

13 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cocos la cuptor

Cocos la cuptor

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar,

2 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de porc speciala - Reteta casei