Ingrediente
1 bucata nu prea grasa de piept de porc (1,2-1,5 kg), 1.5 kg cartofi noi, 1 legatura ceapa + usturoi verde, 2 peperoni, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura marar, 2 linguri ulei de masline, boia, cimbru, ketchup, usturoi granulat, condimente pentru friptura, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 45 min
7 voturi
Mod de preparare
Scoateti vasul din cuptor, indepartati folia, completati zeama daca este nevoie, presarati deasupra cu usturoi tocat, boia, piper, verdeata si dati din nou la cuptor 30 minute pana se rumeneste frumos. Daca nu este destul de frageda carnea, puteti sa o stropiti cu 50 ml vin. mai dati vasul la cuptor pentru inca 10-15 minute la foc foarte mic.
Scoateti pe un platou cartofii, asezati carnea deasupra, decorati cu verdeturi, feliute de usturoi si de peperoni. Turnati in platou si putina zeama ramasa in vas.
Merita sa o incercati. Este delicioasa. Pofta buna.