autor:

Fara foto

» » Fripturi

piept de porc umplut

Autor: dalia trifa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dalia trifa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2016

Ingrediente
Ingrediente::pentru 4 portii. Timp de gatite 120 de minte, 1 kg de piept de porc cu piele, 2-3 chifle uscate, 100 gr de carne afumata ( sunca, pastrama), 2 cepe verzi, 2 ardei grasi rosii, 2 oua, 2 legatura de patrunjel verde taiat, 100 ml lapte, 50 ge de unt, sare, piper, nucsoara

Dificultate: Ridicata Timp: 2h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se prajesc in untu, apoi se lasa la racit. Intr-un bol se amesteca ardeii grasi taiati felii impreuna cu crutoanele din chifle, carnea afumata si ceapa prajite cu galbenusurile de la cele 2 oua, , verdeata si laptele. Se cpndimenteaza cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Separat se bat albusurile spuma si se toarna peste cealalta compozitie amestecande-se bine.
Se spala carnea si se cresteaza un model pe soric. Se incizeaza un buzunar pentru umplutura. Se pune umplutura in buzunarul format si se coase cu ata alimentara pentru a nu iesi din piept umplutura.
se incalzeste cuptorul la 190 grade celsius, se condimenteaza carnea si deasupra cu sare si piper. Se pune apa si se lasa 90 de minute in cuptor stropindu-se din cand in cand carnea cu sosul format. Cand s-a rumenit carnea se taie felii si se serveste ca fel principal cu orice garnitura
Trimisa pentru concursul Bucate sarate " de dulce" si de toamna tarzie- feluri principale de sezon
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de porc umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT

PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT

Pieptul de porc se spala, se lasa sa se scurga bine de apa si se taie apoi pe lung, fasii de aproximativ

6 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

2h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente::pentru 4 portii. Timp de gatite 120 de minte
  • 1 kg de piept de porc cu piele
  • 2-3 chifle uscate
  • 100 gr de carne afumata ( sunca
  • pastrama)
  • 2 cepe verzi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 oua
  • 2 legatura de patrunjel verde taiat
  • 100 ml lapte
  • 50 ge de unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Raporteaza reteta

Retete
de dalia trifa
Mezes cu crema de gris

Mezes cu crema de gris

Pui intr-un vas laptele , mierea , zaharul , untura ,oul , si bicarbonatul .Bati binecu telul la

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Mezes cu crema de gris

Mezes cu crema de gris

Pui intr-un vas laptele , mierea , zaharul , untura ,oul , si bicarbonatul .Bati binecu telul la

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Prajitura cu mere si boti

Prajitura cu mere si boti

Mod de preparare: Intr-un castron se pune faina, sarea, untura si zaharul. Se framanta pana ce se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Miel umplut