autor:

mihaela cecilia

» » Fripturi

Piept de pui crocant

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
1 piept de pui file, 2 linguri ulei de orez, 2 linguri sos de soia, 1 lingurita mustar frantuzesc cu boabe de mustar, sare, piper macinat, 1 ligurita tarhon

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se curata de pielite si apoi se taie in 2 bucati. Se face o vinegreta din ulei , sosul de soia, mustar, sare si piper dupa gust si tarhon. Se lasa pieptul de pui in acest sos cam 1 ora , dupa care se frige cate 5 minute pe fiecare parte, in grill pe aragaz sau in tigaia electrica, fara a mai adauga ulei. Se serveste cald alaturi de diferite garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Farfale in sos, cu piept de pui crocant

Farfale in sos, cu piept de pui crocant

Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri. Oul se bate cu faina , apoi cu condimente

23 voturi    7 comentarii
30 min
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Apetisanta reteta!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Foarte aromat.Am salvat reteta.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Te cred si am sa incerc.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Chiar este foarte bun! Merita incercat...

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      imi place marinata ta pentu pui,dar nui prea mult tarhon pentru un singur piept de pui ?nu iese prea parfumat?

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      ce bun!!!!!!!!!!!!salvat

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      O bunatate.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Tare gustos trebuie sa fie...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Ce bine arata ....l-as minca cu ochi :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui file
  • 2 linguri ulei de orez
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita mustar frantuzesc cu boabe de mustar
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ligurita tarhon

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui umplut