Se taie ceapa, pieptul de pui si ciupercile. Se caleste ceapa in ulei de masline, pana devine aurie. Se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se lasa sa se prajeasca vreo 5 minute, pana devine alba. Se adauga ciupercile. Piperul si sarea se adauga. Se lasa sa se prajeasca pana apa dupa ciuperci se evapora.
Se adauga un paharel mic de apa. Se acopera si se lasa sa se inabuse pana se evapora apa. Apoi se adauga smantana cu cele 2 linguri de faina, amestecate inainte. Se mai lasa inca 2 minute si apoi se opreste. Se presara la sfarsit patrunjelul taiat marunt. Si este gata.
Pofta buna sa ai!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii