autor:

» » Sosuri

Piept de pui cu ciuperci si smantana

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2011

Ingrediente
Ma gasiti si pe blogul meu culinar: http://bunataticulinare.wordpress.com, Aveti nevoie de: 350 g piept de pui, , 350 g ciuperci champignon, , o ceapa, , 5 linguri smantana, , 2 linguri faina, , sare, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

222 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa, pieptul de pui si ciupercile. Se caleste ceapa in ulei de masline, pana devine aurie. Se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se lasa sa se prajeasca vreo 5 minute, pana devine alba. Se adauga ciupercile. Piperul si sarea se adauga. Se lasa sa se prajeasca pana apa dupa ciuperci se evapora.
Se adauga un paharel mic de apa. Se acopera si se lasa sa se inabuse pana se evapora apa. Apoi se adauga smantana cu cele 2 linguri de faina, amestecate inainte. Se mai lasa inca 2 minute si apoi se opreste. Se presara la sfarsit patrunjelul taiat marunt. Si este gata.
Pofta buna sa ai!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Piept de pui cu ciuperci si smantana

Piept de pui cu ciuperci si smantana

1. Taiem puiul julliene, il amestecam cu sare si piper si il punem la prajit in ulei la foc iute

17 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

11 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 26 comentarii

  • Mike , 21 mai 2019

    De ce nu precizati si cate portii iasa din ceea ce preparati ?!?!?

  • Ramona , 16 octombrie 2018

    Este foarte buna mancare pe care o faci.

  • Gabriela Paula , 03 octombrie 2018

    Super!!! Rapid,delicios si usor de preparat!

    • Valerica , 14 martie 2018

      A iesit foarte buna!Rapid si eficient!Am pus si usturoi!

    • cătălin , 27 februarie 2018

      Aş pune şi puțin usturoi tocat,la sfârşit. Ce ziceți ?

    • Deea Bunea , 28 ianuarie 2018

      Bun,gustos si se prepara repede.

    • Diana din Alba , 22 iulie 2017

      este foarte bun si gustos

    • Alina , 11 iulie 2017

      A ieșit foarte fain

    • Ovi , 26 iunie 2017

      Super gustos!

    • Liviu , 08 mai 2017

      Merge c-o mamaliguta de numa' ;-))

    • catalin , 29 aprilie 2017

      se inlocuieste paharelul mic de apa cu un pahar de vin alb sec.

    • Marius , 31 decembrie 2016

      ,,Se lasa sa se prajeasca pana apa dupa ciuperci se evapora,, Se adauga un paharel mic de apa.......aici nu prea inteleg!!!!!

    • Mioara Cretu , 04 iulie 2016

      ❤️❤️❤️

    • Roxana , 13 mai 2016

      Este usor de realizat si super gustoasa . De la ciuperci , sosul capata un gust de branza gorgonzola . Incercati daca aveti si invitati la masa este foarte , foarte buna .

    • barbu , 09 februarie 2016

      o sa-l ancerc si eu

    • Atilla Kispal , 10 noiembrie 2015

      maine sigur o sa o fac

    • Miriam , 26 aprilie 2015

      E foarte gustos

    • Oana Popescu , 23 iunie 2014

      Eu nu pun făina in smântâna, mai ales pentru începători, daca nu dozate bine lichidul riscați sa fie prea gros sosul, mult mărar..... si o servesc langa mămăliga . Super bun.

    • Daniela Sarca , 22 iunie 2014

      gustoasa

    • Covasala Maria , 02 iunie 2014

      fff bune

    • Monica (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2014

      ciupercile sunt de preferat proaspete, dar daca nu aveti sunt bune si la conserva

    • Vlada Mocanu , 15 aprilie 2014

      ma scuzati dar ciupercile de care trebuie proaspete sau ???

    • Elena Eugen Brisca , 13 februarie 2014

      Eu nu pun făina in smântâna, mai ales pentru începători, daca nu dozate bine lichidul riscați sa fie prea gros sosul, mult mărar..... si o servesc langa mămăliga . Super bun.

    • Baicu Daniela , 13 februarie 2014

      o sa o incerc si eu :)

    • Don Alexandru , 18 august 2013

      super reteta +.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 iulie 2012

      Foarte gustos, desigur!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

222 voturi

Ingrediente

  • Ma gasiti si pe blogul meu culinar: http://bunataticulinare.wordpress.com
  • Aveti nevoie de: 350 g piept de pui
  • 350 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • 5 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Monica
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Se bat ouale apoi se aduga zaharul, uleiul, sarea, laptele si bicarbonatul (stins cu sirop de la

15 voturi    6 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu mac delicioasa sau Tosca

Prajitura cu mac delicioasa sau Tosca

Blatul: Se bat albusurile bine apoi se adauga zaharul. Se pune cocos, macul. Apoi se adauga faina

54 voturi    14 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Peste visinile fara sambur se pun 2 lg de zahar si se lasa pana faci compozitia. Untul il bati spuma,

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Mike

De ce nu precizati si cate portii iasa din ceea ce preparati ?!?!?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
tzatziki reteta traditional greceasca