Incingeti cuptorul la 175 grade. Indepartati semintele ardeilor iuti si tocati marunt. Taiati ceapa in jumatate apoi felii subtiri. Taiati ardeii grasi rondele. Caliti intr-o tigaie cu 2 linguri ulei, legumele impreuna cu un catel de usturoi pisat, timp de 5 minute, sau pana se inmoaie ardeii grasi.
Puneti pieptii de pui taiati fasii intr-o tava, asezonati bine. Aranjati legumele peste pui si coaceti 20 de minute.
Amestecati intr-un bol faina cu praful de mustar.
Intr-o tigaie incingeti untul, adaugati un catel de usturoi pisat si dupa cateva secunde, puneti faina si praful de mustar si amestecati 2 minute.
Turnati laptele si amestecat foarte bine. Asezonati cu o jumatate lingurita de sare si piper. Adaugati nucsoara. Amestecati foarte bine timp de 2 minute, apoi adaugati branza si amestecati pana se ingroasa si da in clocot.
Puneti acest sos peste pui si coaceti la 230 de grade pentru 10 minute.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii