Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute cu o lingura ulei, sare, paprika (dulce sau iute), coriandru si patrunjel.
Intre timp curatam legumele. Conopida o taiem in bucatele si o amestecam cu restul de ulei (daca mai este nevoie, mai punem putin ulei), sare , piper, chimen si o dam la cuptor 30 de minute. Dupa 30 de minute adaugam semintele de pin si nautul scurs bine si mai lasam 15 minute dupa care adaugam un pic de patrunjel.
Celelalte legume(ceapa ,morcovul,ardeiul si cartoful dulce) le tragem in unt si cand sunt aproape gata, adaugam si brocoli.
Fiecare felie de piept o impachetam in hartie de copt si o punem in tigaie la fript (fara ulei), le intoarcem pe o parte si pe alta (in 2 minute sunt gata).
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii