Piept de pui cu garnitura de legume

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu garnitura de legume

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 400g naut
  • 150 g unt
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o conopida
  • 2 linguri de seminte de pin
  • un cartof dulce
  • jumatate de brocoli
  • un ardei rosu
  • o legatura patrunjel
  • chimen
  • piper
  • sare
  • paprika
  • coriandru

Mod de preparare

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute cu o lingura ulei, sare, paprika (dulce sau iute), coriandru si patrunjel.

Intre timp curatam legumele. Conopida o taiem in bucatele si o amestecam cu restul de ulei (daca mai este nevoie, mai punem putin ulei), sare , piper, chimen si o dam la cuptor 30 de minute. Dupa 30 de minute adaugam semintele de pin si nautul scurs bine si mai lasam 15 minute dupa care adaugam un pic de patrunjel.

Celelalte legume(ceapa ,morcovul,ardeiul si cartoful dulce) le tragem in unt si cand sunt aproape gata, adaugam si brocoli.

Fiecare felie de piept o impachetam in hartie de copt si o punem in tigaie la fript (fara ulei), le intoarcem pe o parte si pe alta (in 2 minute sunt gata).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise