Piept de pui cu prune si legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu prune si legume

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui spalate si sterse
  • 2 morcovi curatati si spalati
  • 2 ardei grasi curatati si spalati
  • 200 g de rosii cherry spalate
  • 20 de prune spalate
  • 2 linguri cu sos worcester
  • 5 linguri cu ulei
  • 3 linguri cu faina
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pasul 1:

Taiem morcovii si ardeii in cubulete.

Taiem rosiile cherry in jumatati.

Taiem prunele in jumatati si le scoatem samburele. Taiem apoi fiecare jumatate de pruna in cate 3-4 felii.

Pasul 2:

Taiem bucatile de piept de pui in fasii, iar apoi in cubulete. Condimentam carnea de pui cu sare si piper macinat. Presaram deasupra faina si amestecam bine.

Pasul 3:

Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei. Adaugam morcovul, amestecam si calim timp de 4 minute. Punem ardeiul, sosul worcester, amestecam si calim 4 minute.

Pasul 4:

Pregatim aragazul si un wok in care punem 3 linguri cu ulei.

Cand uleiul este bine incalzit, adaugam bucatile de piept de pui. Amestecam si prajim aproximativ 5 minute, pana cand carnea isi schimba culoarea.

Pasul 5:

Peste morcovi si ardei (dupa cele 4 minute), adaugam rosiile cherry si feliile de pruna. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si fierbem impreuna timp de 3-4 minute. Gustam si inchidem aragazul.

Pasul 6:

Cand carnea de pui si-a schimbat culoarea si s-a albit, rasturnam in wok sosul de legume si prune. Amestecam, gustam si inchidem aragazul.

Servim imediat!

Reteta video completa o gasiti aici:http://www.reteta-video.ro/retete/pui-cu-prune-si-legume.html

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise