Pasul 1:
Taiem morcovii si ardeii in cubulete.
Taiem rosiile cherry in jumatati.
Taiem prunele in jumatati si le scoatem samburele. Taiem apoi fiecare jumatate de pruna in cate 3-4 felii.
Pasul 2:
Taiem bucatile de piept de pui in fasii, iar apoi in cubulete. Condimentam carnea de pui cu sare si piper macinat. Presaram deasupra faina si amestecam bine.
Pasul 3:
Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei. Adaugam morcovul, amestecam si calim timp de 4 minute. Punem ardeiul, sosul worcester, amestecam si calim 4 minute.
Pasul 4:
Pregatim aragazul si un wok in care punem 3 linguri cu ulei.
Cand uleiul este bine incalzit, adaugam bucatile de piept de pui. Amestecam si prajim aproximativ 5 minute, pana cand carnea isi schimba culoarea.
Pasul 5:
Peste morcovi si ardei (dupa cele 4 minute), adaugam rosiile cherry si feliile de pruna. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si fierbem impreuna timp de 3-4 minute. Gustam si inchidem aragazul.
Pasul 6:
Cand carnea de pui si-a schimbat culoarea si s-a albit, rasturnam in wok sosul de legume si prune. Amestecam, gustam si inchidem aragazul.
Servim imediat!
Reteta video completa o gasiti aici:http://www.reteta-video.ro/retete/pui-cu-prune-si-legume.html
POFTA BUNA!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii