1. Preincalzim cuptorul la 220 grade C.
2. Spalam pieptul de pui, il stergem cu un prosop absorbant, il taiem in cuburi sau il lasam intreg, dupa preferinta (eu am taiat 1/2, iar 1/2 l-am lasat intreg), il asezonam cu sare si piper.
3. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem pieptul de pui si il rumenim putin (3-5 min).
4. Scoatem pieptul din tigaie si il punem intr-o tava cu vinul, fructele de rodie, menta si scortisoara.
5. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si introducem tava in cuptor pentru 15 min. In ultimele 5 minute dam deoparte folia.
6. Pentru prepararea sosului procedam astfel: punem sucul de rodie intr-o tigaie non-aderenta impreuna cu sfecla taiata cubulete, zeama de lamaie, mierea, sarea, vinul si ienibaharul. Lasam la foc potrivit, amestecand din cand in cand pana cand la suprafata lichidului se formeaza balonase, iar sosul este gros.
7. Scoatem pieptul de pui, il punem pe o farfurie, punem rucola iar deasupra punem sosul de rodie si cateva fructe de rodie proaspete.
S-aveti pofta!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii