autor:

Brindusa_Aluculesei

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos de rodii

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 februarie 2015

Ingrediente
-600 gr. piept de pui,, -1 varf de cutit de sare,, -1 varf de cutit de piper macinat,, -1 canita de vin,, -1 bucata rodie ,, -1 lamaie,, -1 baton de scortisoara,, -1 lingurita de menta,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatim carnea:
Se spala feliile de piept si se pun la scurs, le stropim cu sare si piper si le punem intr-o tigaie incalzita. Le rumenim pe ambele parti,apoi turnam vinul peste piept ,adaugam fructele de la rodie,batonul de scortisoara si putina menta.Lasam sa fiarba la foc mare pana se evapora tot vinul si se rumeneste pieptul putin,apoi oprim focul.

Pregatim sosul:
Punem intr- oala sucul de rodii,adaugam zeama de la jumatate de lamaie,1 lingura de miere,putina menta,putina sare si sfecla rosie taiata felii foarte fine,apoi lasam sa fiarba pana apar bule de sos deasupra,apoi oprim focul.

Pe un platou asezam doua bucati de piept si il strpim din belsug cu sos de rodii si ornam cu felii de sfecla rosie.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de rodii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
mancare de cartofi cu carne de pui

mancare de cartofi cu carne de pui

Se curata cartofii. Se pregatesc pulpele. Se pune uleiul in oala la incins, dupa care se adauga pulpele

106 voturi    12 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant

Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant

Taiati pulpele de pui in doua si puneti-le la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, impreuna

12 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -600 gr. piept de pui,
  • -1 varf de cutit de sare,
  • -1 varf de cutit de piper macinat,
  • -1 canita de vin,
  • -1 bucata rodie ,
  • -1 lamaie,
  • -1 baton de scortisoara,
  • -1 lingurita de menta,

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti