Se incinge cuptorul la 190⁰C.Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun dovleacul, cartofii, coriandru, thym, zeama de supa de pui si catei de usturoi zdrobiti.Se lasa sa dea intr-un clocot apoi se lasa sa fiarba timp de 15 minute la foc mic.
Se adauga pieptul de pui, avand grija sa fie acoperit de lichid.Se acopera cratita si se da la cuptor 15 minute pana cand puiul s-a facut.Se scot din cratita legumele si puiul si se pastreaza la cald.Se fierbe supa pana se reduce la jumatate apoi se adauga buchetele de broccoli si maslinele verzi si se lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga in cratita legumele si puiul puse deoparte, se asezoneaza totul dupa gust si se serveste.
http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii