autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
un piept de pui dezosat,2 morcovi fierti,un cartof fiert,75 g orez,un ou,50 g mac,250 g frunze de spanac,sare,piper condimente pui,30 g faina,2 catei de usturoi,

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Pieptul de pui dezosat se taie in doua apoi se spala si se sterge cu un prosop,se sareaza si condimenteaza dupa gust.Se bate oul si se trece prin el bucatile de piept,apoi se trec prin faina apoi iar prin ou si apoi se tavalesc prin mac si se prajesc in ulei incins pe toate fetele apoi se scot pe servetel absorbant ,sa scapam de surplusul de ulei.Se lasa sa se raceasca un pic.
2.Frunzele de spanac spalate bine se fierb 5 minute in apa cu sare apoi se scurg si se calesc 3 minute intr-un pic de ulei impreuna cu usturoiul feliat,se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Orezul se fierbe si el in 200 ml apa cu sare,apoi se acopera si se lasa 5 minute.
3.Se monteaza pe platou 3-4 rondele de cartof fiert(eu le-am rumenit un pic la cuptor) apoi spanacul calit ,deasupra un strat de rondele subtiri de morcov,deasupra se aseaza orezul fiert,iar un strat de rondele de morcov si la urma feliute subtiri taiate din pieptul de pui in crusta de mac.
Este un preparat de efect pentru o masa festiva dar si pentru o masa in familie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare sote cu rasol de jambon

Mazare sote cu rasol de jambon

Se curata, parleste, rade si spala jambonul. Se pune la fiert carnea in 2-3 l apa rece cu putina

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

"Tort" de curcan la cuptor

Pieptul de curcan (pui) se spala, se taie felii subtiri, se bate putin (ca pentru snitel) si se condimenteaza

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat,2 morcovi fierti,un cartof fiert,75 g orez,un ou,50 g mac,250 g frunze de spanac,sare,piper condimente pui,30 g faina,2 catei de usturoi,

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Snitel cu sos