Pieptul de pui se taie fasii si se amesteca intrun bol cu ulei de masline,sare,piper si cimbru.Se pune o tigaie la foc mediu cu ulei,se adauga pieptul de pui.Se prajeste pana ce carnea prinde o crusta aurie,se toaca marunt usturoiul,ardeiul iute(fara seminte)si se pun in tigaie calindu-se usor.Se scurge uleiul,se adauga sucul de rosii si se amesteca timp de 5 min la foc mediu pana se obtine un sos fin si consistent!Se serveste de preferat cu garnitura de piure de cartofi si o gustoasa salata de muraturi.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii