Ingrediente
500 gr piept de pui, 5 cartofi, 1 ceapa, ulei, sare, piper, origano
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
6 voturi
Mod de preparare
Cartofii se curata,se taie cuburi mari si se pun la fiert cu putina sare.
In timp ce fierb cartofii,incalzim gratarul si punem pieptul de pui.
Ceapa se curata,se toaca marunt si se pune la inabusit cu putin ulei si 2 linguri de apa.Cand au fiert cartofii,se scurg si se pun peste ceapa,se sareaza,se pipereaza si daca sunt prea uscati se adauga putina apa in care au fiert cartofii.Se lasa 2 minute la foc mic.
Facem pieptul de pui pe ambele parti si il servim cu putin suc de lamaie deasupra alaturi de cartofii taranesti.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Foarte frumos, e f.gustos, eu am gatit in pesmet e la fel de bun.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Arata tare bine...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Foarte bun.