Spalam si feliem pieptul de pui ca pentru snitele. Batem cu tocatorul si condimentam cu sare si piper. Peste fiecare felie de bacon asezam cate o felie de piept de pui si rulam. Ungem cu unt un vas termorezistent si asezam rulourile una langa alta.
Incalzim frisca (pentru gatit), adaugam pasta de rosii, ketchup-ul, pasta de ardei iute si amestecam bine pana se omogenizeaza. Adaugam usturoiul pisat, condimentam cu sare si piper, lasam sa dea un clocot si adaugam busuiocul si rozmarinul. Turnam sosul fierbinte peste rulouri, presaram deasupra putin pesmet si dam la cuptorul preincalzit aprox 40-45 minute.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii