Piscoturi cu crema de mascarpone

Piscoturi cu crema de mascarpone, prajiturele simplu si rapid de preparat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Piscoturi cu crema de mascarpone

Ingrediente

  • un pachet de piscoturi (4x12 buc.)
  • Crema
  • 150 g mascarpone
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 2 linguri de zahar pudra
  • vanilie (esenta sau zahar vanilat)
  • Sirop
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri de zahar pudra
  • vanilie
  • Decor
  • fulgi de cocos
  • ciocolata

Mod de preparare

Piscoturi cu crema de mascarpone, prajiturele simplu si rapid de preparat.

Preparam mai intai crema. Intr-un bol punem smantana pentru frisca, mascarponele, zaharul pudra si vanilia. Mixam pana cand obtinem o crema pufoasa si aerata, cu tinuta. Nu este nevoie sa mixati mai mult, sa nu se taie.

Laptele il indulcim cu zaharul pudra si il aromam cu vanilia.

Inmuiem piscoturile rapid in lapte, le asezam pe o tava si umplem jumatate din ele cu crema. Nu le insiropati pe toate odata, faceti cate 3-4 perechi, umpleti cu crema si dati-le prin fulgi de cocos.

Decorati-le cu ciocolata alba si neagra, floricele, diverse forme sau bombonele de zahar. Puneti-le la frigider o noapte si apoi le puteti manca. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul.

Tort cu ciocolata si caise
Lasagna cu vită și ciuperci

Lasagna cu vită și ciuperci

Lasagna cu vită și ciuperci
Prajitura usoara cu caise si zmeura

Prajitura usoara cu caise si zmeura

Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.

Prajitura usoara cu caise si zmeura