Baza: se face coca din faina, drojdie, apa, ulei cam un sfert, sare.
Coca se imparte in numarul de pizza dorit, se lasa 30 min la crescut acoperita cu un prosop uscat.
Dupa 30 min, prosopul se uda si se aseaza din nou pe coca dandu-se la frigider pt2-3h.
Se intinde coca, se adauga sosul, mozzarella, baconul si pepperoni si se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii