autor:

Larisa Ghetu

» » Paste si pizza

Pizza

Autor: Larisa Ghetu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Larisa Ghetu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
Pt blat:, 400 g faina, 100 g gris, 2 linguri ulei de masline, 250 ml apa, 1 plic drojdie, Umplutura:, o rola cascaval, mezeluri- salam/ sunca/ parizer, o cutie ciuperci, masline- 200 g, suc de rosii

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se framanta ingredientele pana se obtine coca. Se lasa 30 minute sa creasca, dupa care se intinde pe plansa, se pune pe tava (hartie de pergament in tava pt a nu se lipi), se stropeste cu suc de rosii, dupa care se pun mezelurile taiate cubulete, ciupercile si maslinele. Se da la cuptor 30 minute, se scoate se presara cascavalul si se mai lasa cateva minute la cuptor, pana este gata. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza aperitiv

Pizza aperitiv

Din faina, margarina, apa, zahar, drojdie si sare se face un aluat pe care il lasam la crescut 1/2

3 voturi    4 comentarii
2h
Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 2 linguri de faina, 8 linguri de apa calda din cele

5 voturi    3 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Trebuie sa fie buna... O sa incerc si eu acest aluat cu gris...

  • Adrian

    Adrian (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Daca e cu gris, atunci cu gris sa fie. Arata bine.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Arată bine. Dar mă întrb şi eu ce e cu grişul? ce rost are?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Arata foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Arata foarte bine...

    • Fara foto

      Larisa , 20 iunie 2009

      Daca se respecta ingredientele pe care le-am prezentat va iesi un blat de pizza exact k in comert...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Interesanta reteta.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Cu gris!? Rola, rola, dar cat cantareste rola? Mda! Una peste alta, arata bine, este ok chiar!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      E interesant!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Si eu sunt tare curioasa, nu am facut asa niciodata, dar de ce se pune gris, ce rol are?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Recunosc ca arata bine pizza!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Si eu sunt curioasa cum ar fi cu gris, un blat de pizza.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      Larisa ma tot intreb cum o fi blati=ul tau cu griz...? Nu l-am facut niciodata asa...trebuie sa incerc !

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

      Mmmm,delicioasa,imi place cum arata.Eu pun prima data la cuptor aluatul si apoi il intorc pe partea cealalta si pun mezelurile,etc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • Pt blat:
  • 400 g faina
  • 100 g gris
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250 ml apa
  • 1 plic drojdie
  • Umplutura:
  • o rola cascaval
  • mezeluri- salam/ sunca/ parizer
  • o cutie ciuperci
  • masline- 200 g
  • suc de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Larisa Ghetu
Lapte de pasare

Lapte de pasare

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul+2 plicuri zahar vanilinat

14 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chek

Chek

Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul spuma, se adauga zaharul cate putin pana se topeste.

3 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
Eclere

Eclere

Pentru coji: Se pun apa, eleiul si sarea la fiert, cand da in clocot se da la o parte de pe foc

29 voturi    25 comentarii
1h
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie buna... O sa incerc si eu acest aluat cu gris...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza aperitiv