autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PIZZA

Autor: Claudiu I. (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudiu I. (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
Aluat:, 200 grame faina, 1 cescuta ulei de masline, 10 grame drojdie (adica mai putin de jumatate de pachet mic), un raf de sare, apa calduta, Compozitie:, pasta de bulion de cea mai buna calitate, cascaval, semipreparate (dupa preferinte, dar fara salam), ardei, masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanata aluatul: se topeste drojdia cu putin zahar si se adauga peste faina si sarea; se adauga apa calduta si se obtine un aluat moale apoi se adauga uleiul de masline (acesta este secretuluni aluat de buna calitate). Aluatul trebuie sa sepoata intinde (potrivit de moale).
Se lasa la dospit aproximativ 35 minute, dupa care se intinde in tava unsa cu margarina.
Peste aluat se intinde bulionul, apoi se adauga cascavalul ras, si celelalte ingrediente taiate.
Inainte de a se baga la cuptor se adauga inca o ploaie de parmezan sau cascaval ras. La cuptor se lasa 30 minute.
O pizza buna se obtine din ingrediente de calitate superioara.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza pe paine

Pizza pe paine

Taiem legumele fasii. Pe o tava punem hartie pentru cuptor, felii de paine cat incape. Ungem felii

4 voturi    0 comentarii
35 min
Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda si zahar

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200 grame faina
  • 1 cescuta ulei de masline
  • 10 grame drojdie (adica mai putin de jumatate de pachet mic)
  • un raf de sare
  • apa calduta
  • Compozitie:
  • pasta de bulion de cea mai buna calitate
  • cascaval
  • semipreparate (dupa preferinte
  • dar fara salam)
  • ardei
  • masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu pui si ciuperci