Se framanata aluatul: se topeste drojdia cu putin zahar si se adauga peste faina si sarea; se adauga apa calduta si se obtine un aluat moale apoi se adauga uleiul de masline (acesta este secretuluni aluat de buna calitate). Aluatul trebuie sa sepoata intinde (potrivit de moale).
Se lasa la dospit aproximativ 35 minute, dupa care se intinde in tava unsa cu margarina.
Peste aluat se intinde bulionul, apoi se adauga cascavalul ras, si celelalte ingrediente taiate.
Inainte de a se baga la cuptor se adauga inca o ploaie de parmezan sau cascaval ras. La cuptor se lasa 30 minute.
O pizza buna se obtine din ingrediente de calitate superioara.
Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii