Într-o cana gradata. se presara drojdia peste apa
calda. Se Iasa sa stea 5 minute, sa se dizolve.
Într-un castron mare, se amesteca faina, malaiul,
boiaua iute, chimionul si sarea. Se adauga amestecul
de drojdie, sucul de morcovi si 2 linguri de ulei. Se
scoate pe o suprafata presarata cu faina si se framânta
7-10 minute. pâna când aluatul e uniform si elastic.
Se scoate aluatul Într-un castron mare uns cu ulei,
se acopera cu un servet umed si se Iasa la cald
1 1/2 ore, sau pâna când aluatul Îsi dubleaza
volumul. Se mai framânta si se Împarte În doua. Se
acopera si se Iasa 15 minute.
Într-un castron. se amesteca ardeii, ceapa.
porumbul si oregano cu restul de 1 lingura de ulei.
Din fiecare pOrtie de aluat se face o foaie cu
diametrul de 25 cm si se asaza pe o hârtie de copt
neunsa. Se pun deasupra brânza si legumele; se Iasa
20 de minute. Se preÎncalzeste cuptorul la 230°C.
Se coc 20-25 de minute schimbând pizzele Între
ele la jumatatea intervalului, pâna devin crocante
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii