Se taie ceapa marunt se caleste si dupa aceea se auga carnati taiati marunti si salamul la fel si dupa cateva minute se aduga sosul de rosi si se mai lasa si el cateva minute. Dupa ce sa facut sosul se intinde peste aluat si se smai aduga cipercile .Dupa cateva minute cand incepe sa se coaca se aduga cascavalul maslinele si daca vreti si un ou batut. Se lasa pana se coace bine. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii