autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza

Autor: LAURA NECULA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAURA NECULA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
Pentru aluat: 1/2 kg faina, drojdie bere cat o nuca,, 1 lg-ta sare, lg-ta zahar, 2 lg ulei ,un pahar,trei sferturi apa si un sfert lapte.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele foarte bine si se lasa sa creasca intr-un loc calduros pana isi dubleaza marimea. Se imparte in trei parti si se intind foi subtiri.Se unge cu sos de rosii si deasupra se pun bucatele de mozzarella.
Aceasta este baza.Fiecare poate completa dupa gust cu salam,sunca presata,ton,fructe de mare,diverse feluri de branza etc. Eu am pus peste mozzarella sunca presata si cateva fire de ruccola.Se aseaza pe foi speciale de copt si se dau la cuptor cam 20 mn la 180°.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza rapida

Pizza rapida

Tapetam o tava cu hartie de copt, trecem feliile de paine prin lapte si le asezam pe toata suprafata

31 voturi    8 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza vegetariana à la Veneţia

Pizza vegetariana à la Veneţia

Blatul Se amesteca faina cernuta cu drojdia instantanee 1 minut, apoi se adauga se celelalte ingrediente;

12 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Foarte buna,chiar imi place mult aceasta reteta.Felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Salvat reteta, foarte frumoasa! A mea nu e cu aluat, e cu paine.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

      Reteta aceasta de pizza sigur o so fac.Vine direct de la patria muma-ITALIA-.Multumim pt.reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Arata super bine....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Ce pofta mi s-a facut!!!! E foarte apetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat: 1/2 kg faina
  • drojdie bere cat o nuca,
  • 1 lg-ta sare, lg-ta zahar
  • 2 lg ulei ,un pahar,trei sferturi apa si un sfert lapte.

Raporteaza reteta

Retete
de LAURA NECULA
MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

Se taie cartofii felii rotunde si se prajesc.Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa ,morcovul

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele pe jumatate, se scoate miezul cu ajutorul unei linguri si apoi se oparesc. Cand

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de dovlecei a  la Mihaela

Sufleu de dovlecei a  la Mihaela

Se dau pe razatoare dovleceii si apoi se scurg foarte bine. Se face sosul alb din unt, faina si

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizzete in foite