autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza

Autor: LAURA NECULA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAURA NECULA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
Pentru aluat: 1/2 kg faina, drojdie bere cat o nuca,, 1 lg-ta sare, lg-ta zahar, 2 lg ulei ,un pahar,trei sferturi apa si un sfert lapte.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele foarte bine si se lasa sa creasca intr-un loc calduros pana isi dubleaza marimea. Se imparte in trei parti si se intind foi subtiri.Se unge cu sos de rosii si deasupra se pun bucatele de mozzarella.
Aceasta este baza.Fiecare poate completa dupa gust cu salam,sunca presata,ton,fructe de mare,diverse feluri de branza etc. Eu am pus peste mozzarella sunca presata si cateva fire de ruccola.Se aseaza pe foi speciale de copt si se dau la cuptor cam 20 mn la 180°.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Calzone(reteta unica italieneasca)

Pizza Calzone(reteta unica italieneasca)

Din faina, drojdie, 600 ml apa calduta, sarea si 80 ml ulei se face un aluat care se lasa apoi 30

30 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza cu ton si sunca

Pizza cu ton si sunca

1. Drojdia se inmoaie in apa calduta apoi se toarna peste faina impreuna cu sarea, uleiul si margarina.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Foarte buna,chiar imi place mult aceasta reteta.Felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Salvat reteta, foarte frumoasa! A mea nu e cu aluat, e cu paine.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

      Reteta aceasta de pizza sigur o so fac.Vine direct de la patria muma-ITALIA-.Multumim pt.reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Arata super bine....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Ce pofta mi s-a facut!!!! E foarte apetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat: 1/2 kg faina
  • drojdie bere cat o nuca,
  • 1 lg-ta sare, lg-ta zahar
  • 2 lg ulei ,un pahar,trei sferturi apa si un sfert lapte.

Raporteaza reteta

Retete
de LAURA NECULA
MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

Se taie cartofii felii rotunde si se prajesc.Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa ,morcovul

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele pe jumatate, se scoate miezul cu ajutorul unei linguri si apoi se oparesc. Cand

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de dovlecei a  la Mihaela

Sufleu de dovlecei a  la Mihaela

Se dau pe razatoare dovleceii si apoi se scurg foarte bine. Se face sosul alb din unt, faina si

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PAPPARDELLE CU SOS DE SPANAC