Pizza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pizza

Ingrediente

  • Pt aluat:un cub de drojdie,putina sare,putin zahar,500gr faina,apa calduta
  • Umplutura:pasta de tomate,salam taiat felii,rosii,ciuperci din conserva,telemea de vaca,condimente

Mod de preparare

In apa putin calduta se marunteste drojdia si se lasa pana se umfla.faina se pune intr-un castron,se face o gaura la mijloc,se pune sarea si zaharul,apoi apa cu drojdia si se framanta cat sa se formeze un aluat ce se desprinde de peretii castronului.Apoi se lasa cateva minute sa creasca la cald.

Aluatul astfel obtinut se intinde intr-o tava tapetata cu hartie de copt si il intepam de cateva ori cu furculita.

Se intind 2-3linguri pasta de tomate peste aluat,se presara busuioc,piper si ce condimente mai vreti voi,se pune salamul,ciupercile,rosiile si se rade multa telemea de vaca.

Se da la cuptor pt 30-35 de minute pana se coace aluatul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise