Preparare blat:
Din faina,drojdie,apa,sare,zahar si ulei sa prepara un aluat,care se lasa la crescut 30 minute.
Se face din aluat o painisoara mare sau se patru mai mici.Se face o taietura in forma de cruce pe acestea si se presara cu un pic de faina.Se mai lasa sa creasca 20-30 minute. (Eu l-am lasat in cuptorul inchis ferit de curentii de aer).
Se incalzeste cuptorul.Se framanta bine,apoi se intinde in tava de la aragaz ,avand grija sa ridicam marginile un pic in sus.
Se unge cu suc de rosii sau ketchup dulce.
Se pune kaizerul,carnatii,ciupercile,maslinele,rosiile,ardeiul si la sfarsit cascavalul ras.
Se tine la cuptor cam 15-20 minute,in functie de cat de bine coace cuptorul.
Se serveste calda cu diferite ketchupuri.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii