Muschiul file se fasoneaza si se bate la grosimea de 5mm, se asezoneaza cu sare, piper si sos de rosii si se rad 50 gr cascaval pe toata suprafata sa.
Galbenusul de ou se amesteca cuciuperca taiata julien, ardeiul rosu si verde taiat fideluta, si maslinele taiate in doua.
Adaugam compozitia peste carne si o modelam uniform carnii. Se adauga oregano, rosia galbena taiata rondele, prazul si radem inca 50gr cascaval peste tot. Se baga la cuptor 10 minute, la 200 grade.
Se poate servi calda cu un vin demidulce ales, langa o blonda frumoasa.
Pofta buna (arad)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii