Muschiul file se fasoneaza si se bate la grosimea de 5mm, se asezoneaza cu sare, piper si sos de rosii si se rad 50 gr cascaval pe toata suprafata sa.
Galbenusul de ou se amesteca cuciuperca taiata julien, ardeiul rosu si verde taiat fideluta, si maslinele taiate in doua.
Adaugam compozitia peste carne si o modelam uniform carnii. Se adauga oregano, rosia galbena taiata rondele, prazul si radem inca 50gr cascaval peste tot. Se baga la cuptor 10 minute, la 200 grade.
Se poate servi calda cu un vin demidulce ales, langa o blonda frumoasa.
Pofta buna (arad)
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii