Pizza '4 anotimpuri'

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 aluat fraged (frantuzesc)
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura oregano
  • 6 linguri parmezan (cascaval ras)
  • 8 rosii oparite
  • 100 gr. creveti
  • 100 gr. carne de pasare sau de scoica
  • 100 gr. sunca fiarta taiata fisii
  • 100 gr. salam
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • cuite o jumatate de ardei rosu si verde taiti fisii
  • sare
  • piper macinat proaspat
  • 200 gr. mozzarella

Mod de preparare

Aluatul se prepara, se intinde si se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan.

Se incalzeste cuptorul la 220*C, se oparesc rosiile, se decojesc si se asaza pe aluatul taiat felii. Crevetii, scoicile sau carnea de pasare, (in fisii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se astern peste rosii, se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cu mozzarella si se pune in cuptor pentru 15-20 de minute.

Se serveste cu vin sec, rosu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise