Aluat:Se amesteca 100 mul apa calda cu drojdia ,sare,zahar si se lasa sa se omogenizeze,dupa care adaugam faina,restul de apa si uleiul se framanta bine bine ,dupa care se lasa la dospit.De preferat aluatul se face cu o zi inainte e mai bun lasat la firgier.
Duap ce a crescut se intinde pe o tava in prealabil unsa cu putin ulei,(tavita de teflon )cea mai buna se unge cu sos de tomate foaia dupa care se adauga toate ingredientele la urma se pun ouale batute si se rade iar cascaval .Se da la cuptoul preincalzit cam jumatate de ora se serveste calda
Pofta mare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii