autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza carbonara

Autor: niscoveanu tiberiu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: niscoveanu tiberiu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2006

Ingrediente
Aluat:, 300g faina, 10g drojdie, sare, 200g apa calda, Pe pizza:, mozzarela sau cas proaspat dulce, 1 ou, sunca

Dificultate: Redusa Timp: 2h

25 voturi

Mod de preparare

Aluat: topiti drojdia in apa calda apoi sarea o topitzi aparte tot in apa calda, punetzi totul impreuna si amestecatzi. Important e sa iasa compozitia moale. Lasati sa creasca 60-90 min. Dupa ce ati intins pizza punetzi feliile de sunca pe coca, dupa ce ati amestecat bine mozzarela cu oul il adaugatzi peste sunca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu branza de capra si sos carbonara

Pizza cu branza de capra si sos carbonara

Ingredientele sunt pentr 4 baze de pizza mediane.Eu am cumparat 1 plic cu sos carbonara pe care a

6 voturi    9 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Se framanta un aluat astfel: drogdia se pune cu zaharul la hidratat pana face o spuma. Se amesteca

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    E o reteta buna dar nu inteleg de ce e trecuta "egipt". Nu este in specificul lor pizza - cu toate ca o maninca nu-i.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

25 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300g faina
  • 10g drojdie
  • sare
  • 200g apa calda
  • Pe pizza:
  • mozzarela sau cas proaspat dulce
  • 1 ou
  • sunca

Raporteaza reteta

marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

E o reteta buna dar nu inteleg de ce e trecuta "egipt". Nu este in specificul lor pizza - cu toate ca o maninca nu-i.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu creveti si pesto