autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza carbonara

Autor: niscoveanu tiberiu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: niscoveanu tiberiu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2006

Ingrediente
Aluat:, 300g faina, 10g drojdie, sare, 200g apa calda, Pe pizza:, mozzarela sau cas proaspat dulce, 1 ou, sunca

Dificultate: Redusa Timp: 2h

25 voturi

Mod de preparare

Aluat: topiti drojdia in apa calda apoi sarea o topitzi aparte tot in apa calda, punetzi totul impreuna si amestecatzi. Important e sa iasa compozitia moale. Lasati sa creasca 60-90 min. Dupa ce ati intins pizza punetzi feliile de sunca pe coca, dupa ce ati amestecat bine mozzarela cu oul il adaugatzi peste sunca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu branza de capra si sos carbonara

Pizza cu branza de capra si sos carbonara

Ingredientele sunt pentr 4 baze de pizza mediane.Eu am cumparat 1 plic cu sos carbonara pe care a

6 voturi    9 comentarii
30 min
Paste si pizza
Cus-cus cu ciuperci

Cus-cus cu ciuperci

Se taie ceapa pestisori, ardeiul fideluta, ciupercutele in sferturi si se pun la calit. Se adauga

38 voturi    2 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

    E o reteta buna dar nu inteleg de ce e trecuta "egipt". Nu este in specificul lor pizza - cu toate ca o maninca nu-i.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

25 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300g faina
  • 10g drojdie
  • sare
  • 200g apa calda
  • Pe pizza:
  • mozzarela sau cas proaspat dulce
  • 1 ou
  • sunca

Raporteaza reteta

marta gabriela abdelhafiz

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

E o reteta buna dar nu inteleg de ce e trecuta "egipt". Nu este in specificul lor pizza - cu toate ca o maninca nu-i.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu carne din conserva