Pizza casei

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 250gr. branza dulce vaci
  • 200 gr.smantana
  • 250-300gr.faina
  • cateva masline fara samburi
  • 200 gr. mezeluri (sunca praga
  • pastrama porc
  • muschi file sau carnati cabanos)
  • 1 praf de copt
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • condimente ptr
  • pizza
  • 1 lingurita de sare
  • piper macinat
  • 100 gr.cascaval ras
  • optional 1-2 rosii.

Mod de preparare

Branza de vaci(poate fi si telemea dar, in acest caz se va creste cantitate de smantana, iar telemeaua se va rade pe razatoarea cu gaurile mari) se amesteca cu smantana, ouale, mezelurile taiate bucati mici sau feliute, maslinele,sarea si mirodeniile dupa gust.Se adauga apoi faina si praful de copt (nu trebuie dizolvat).Va rezulta un aluat care va curge. Eu folosesc o tava rotunda, gen tarta( in cazul in care folositi tava obisnuita de aragaz dublati cantitatile). Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna aluatul si se netezeste cu o lingura. Rosiile se taie felii si se aseaza deasupra aluatului. Se presara cascavalul ras si se coace in cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit, cca.40-50min.(pana se rumeneste). Se serveste cu sos ptr. pizza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise