Branza de vaci(poate fi si telemea dar, in acest caz se va creste cantitate de smantana, iar telemeaua se va rade pe razatoarea cu gaurile mari) se amesteca cu smantana, ouale, mezelurile taiate bucati mici sau feliute, maslinele,sarea si mirodeniile dupa gust.Se adauga apoi faina si praful de copt (nu trebuie dizolvat).Va rezulta un aluat care va curge. Eu folosesc o tava rotunda, gen tarta( in cazul in care folositi tava obisnuita de aragaz dublati cantitatile). Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna aluatul si se netezeste cu o lingura. Rosiile se taie felii si se aseaza deasupra aluatului. Se presara cascavalul ras si se coace in cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit, cca.40-50min.(pana se rumeneste). Se serveste cu sos ptr. pizza.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii