autor:

LARISA

» » Paste si pizza

Pizza casei

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
Blat (1 tava) : - 240 g faina - 3 linguri ulei - 150 ml lapte - 10 g drojdie - sare Compozitie:- 1 fir cabanos - 400 g mezel (salam cu sunca, sunca, salam de vara). Eu am folosit salam cu sunca - 100 g costita - 200 g cascaval ras - ketchup - masline

Dificultate: Medie Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele caldut. Se adauga ulei, sare, faina si se framanta. Se lasa la crescut cam 30 minute. Se unge aluatul cu putin ulei, un strat ketchup, un strat cascaval, mezeluri si masline. Se p a deasupra cascaval si se da la cuptor cam 30 minute.Dupa 20 minute se proportioneaza. Se serveste cu ketchup sau maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza casei

Pizza casei

- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii) - cand a dospit se incorporeaza

40 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza casei

Pizza casei

Batem oul, adaugam apa si apoi drojdia faramitata. Batem cu telul pana se topeste drojdia, apoi punem

0 voturi    0 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silvia Zmaranda , 05 iunie 2013

    vezi dictionarul limbii romane, afla ce ınseamna a se lichefia.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Arata tare imbietor,cred ca a fost o bunatate.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Ce gustoasa!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 mai 2010

      Foarte buna.

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

      Foarte bine arata, felicitari!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • Blat (1 tava) : - 240 g faina - 3 linguri ulei - 150 ml lapte - 10 g drojdie - sare Compozitie:- 1 fir cabanos - 400 g mezel (salam cu sunca
  • sunca
  • salam de vara). Eu am folosit salam cu sunca - 100 g costita - 200 g cascaval ras - ketchup - masline

Raporteaza reteta

Retete
de LARISA
Salata greceasca

Salata greceasca

Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci
Ciorba cu taitei de casa

Ciorba cu taitei de casa

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma,

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Rosiile se spala si se taie cuburi mai mari, castravetele se curata de coaja si se taie cubulete,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Arata tare imbietor,cred ca a fost o bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastitsio