autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza casei

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
blat:, 300 g faina, 200 g lapte, 15 g drojdie proaspata, 60 ml ulei, putin zahar, sare, , salam, sunca, muschiulet, kaiser, ciuperci, masline, ardei gras, rosii si cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

40 voturi

Mod de preparare

- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii)
- cand a dospit se incorporeaza in faina si se adauga laptele, apoi uleiul
- se framanta bine si se lasa la dospit 30 min.
- cu mainile \"unse\" cu ulei, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se prepara pizza dupa preferinte..
Deasupra se pune ketchup si oregano,iar deasupra salamul,sunculita,muschiuletul,kaiserul,ciupercile,maslinele si legumele in ordinea dorita.Deasupra se rade cascavalul si se da la cuptor circa 35 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza casei

Pizza casei

Se face un aluat de blat din toate ingredientele pe care il lasam la dospit in loc caldut aproximativ

22 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pizza casei

Pizza casei

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele

12 voturi    5 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Arata ft bine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    Felicitari! Cred ca e foarte gustoasa.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Super prezentare,felicitari.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Îmi place, în general cea de casă. Felicitări!

    • Fara foto

      cami (Bucatar) , 16 iulie 2009

      Foarte buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Arata bine...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Eu tot cu aluat dospit fac pizza.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Eu fac tot aluat dospit, noua ne place asa.

    • Fara foto

      aurelia spatarescu (Bucatar) , 07 decembrie 2008

      Si eu optez pentru un aluat mai moale pentru ca ingredientele se afunda in el si pizza este mai afanata si mai gustoasa.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

      Eu optez pentru o coca mai moale, pentru ca intra ingrendientele in aluat si are un gust delicios, o sa incerc si varianta ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

40 voturi

Ingrediente

  • blat:
  • 300 g faina
  • 200 g lapte
  • 15 g drojdie proaspata
  • 60 ml ulei
  • putin zahar
  • sare
  • salam
  • sunca
  • muschiulet
  • kaiser
  • ciuperci
  • masline
  • ardei gras
  • rosii si cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

vera (Chef de cuisine)

Arata ft bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Taietei chinezesti cu bambus