autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Paste si pizza

Pizza Cristina

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 februarie 2009

Ingrediente
800 gr de smantana, 10 oua, 10 linguri de faina, 1 praf de copt, 1 lingurita de sare, 3 carnati oltenesti, 150 gr de specialitate de pui(mezel), 400 gr de bacon(200 gr tait foarte subtiri si 200 de gr. taiat feliute mai groase), 200-250 gr de sos de tocate, 1 ardei(rosu/verde), sare/ piper/ boia

Dificultate: Medie Timp: 45 min

16 voturi

Mod de preparare

Se face blatul pentru pizza: din 800 gr de faina, 8 oua care se adauga treptat, 10 linguri de faina, un praf de copt si o lingurita de sare, blatul trebuie sa iasa foarte pufos.

Dupa ce s-a amestecat bine sa nu aiba cocoloase se pune la cuptor 20-25 de minute. Cat timp se coace blatul noi pregatim mezelurile taiate foarte subtire(carnatii, baconul si specialitatea de pui) care se amesteca cu sosul de tomate, se sareaza, pipereaza si se asteapta ca blatul sa fie facut pe jumatate. Se verifica la cuptor iar cand blatul este facut se trece la adaugarea mezelurilor, se pune pe tot blatul mezelurile taiate precum si bucati mai mari de bacon care se aseaza pe deasupra,se bat 2 oua care se pun pe pizza, deasupra umpluturii, se mai pune un pic de piper si boia si se da la cuptor. Dupa alte 20 de minute se va verifica sa nu se prinda, cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Cristina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Cus-cus

Cus-cus

Se pune putin ulei la incins si se rastoarna pachetul de paste peste ulei, invirtindu-se mereu pina

39 voturi    8 comentarii
15 min
Paste si pizza
Paste cu spanac

Paste cu spanac

Pstele se fierb dupa instructiunile de pe pachet. Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in

5 voturi    10 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Delicioasa...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    Nu am mai mancat pizza cu oua si smantana, suna ciudat, dar... nimic nu este imposibil...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    Arata bine.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

16 voturi

Ingrediente

  • 800 gr de smantana
  • 10 oua
  • 10 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 3 carnati oltenesti
  • 150 gr de specialitate de pui(mezel)
  • 400 gr de bacon(200 gr tait foarte subtiri si 200 de gr. taiat feliute mai groase)
  • 200-250 gr de sos de tocate
  • 1 ardei(rosu/verde)
  • sare/ piper/ boia

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa...

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pogaci cu jumari