Reteta postata pe: 31 martie 2009
Ingrediente
blat:500g faina de grau,3 oua,25g drojdie,delikat,250ml de sifo sau apa minerala1 1 lingurita praf de copt,200g parizer afumat,3 carnaciori afumati,cascaval,masline si o cutie de ciuperci
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se pune intr-un vas mai mare cana cu apa minerala, drojdia, delikatul, 1 ou si se bate. Dupa ce se bat cele de mai sus treptat, se pune faina pana faci o compozitie nu prea tare, dar nici moale si se pune si lingurita de praf de copt stins in otet, se toarna in tava si se pun parizerul taiat cubulete sau fasii carnaciorii, maslinele, ciupercile si cascavalul ras. Inainte sa scoti tava din cuptor bati cele 2 oua ramase si le pui deasupra la pizza si mai lasi 10 min la cuptor. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu afumaturi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Dizolvam drojdia cu zaharul,2 linguri lapte,3 linguri faina. Lasam la cald sa creasca 5 minute, apoi
5 voturi
1 comentariu
1h 30 min
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate