Se pune intr-un vas mai mare cana cu apa minerala, drojdia, delikatul, 1 ou si se bate. Dupa ce se bat cele de mai sus treptat, se pune faina pana faci o compozitie nu prea tare, dar nici moale si se pune si lingurita de praf de copt stins in otet, se toarna in tava si se pun parizerul taiat cubulete sau fasii carnaciorii, maslinele, ciupercile si cascavalul ras. Inainte sa scoti tava din cuptor bati cele 2 oua ramase si le pui deasupra la pizza si mai lasi 10 min la cuptor. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii