autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Paste si pizza

Pizza cu branza de vaci

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
Pentru blat:200 grame branza de vaci, 4 linguri lapte, 8 linguri ulei, 1 ou, 1 lingurita sare, 400 grame faina, 1 praf de copt, Pentru umplutura: carnati, bacon, cascaval, ardei

Dificultate: Medie Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se prepara blatul din ingredientele enumerate, se aseaza in doua forme pentru pizza tapetate cu folie de aluminiu.
Se aseaza deasupra felii de carnati, bacon, ardei.
Se pun in cuptor pentru cca 20 minute. La jumatatea timpului se presara cascavalul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Şi eu pun pe pizza atunci când fac, brânză...şi e f. bună.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Nu are de ce sa nu fie gustoasa si in plus arata foarte bine...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Pare o tarta sarata!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Arata foarte bine pizza cu branza.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      O reteta usoara si buna de preparat. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:200 grame branza de vaci
  • 4 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 400 grame faina
  • 1 praf de copt
  • Pentru umplutura: carnati
  • bacon
  • cascaval
  • ardei

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

278 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri

Crystyna (Chef de cuisine)

Şi eu pun pe pizza atunci când fac, brânză...şi e f. bună.

Retete

din Paste si pizza

Paste cu sos de sfecla rosie Paste cu sos de sfecla rosie

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
paste cu afumatura si sos roz