autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Paste si pizza

Pizza cu branza de vaci

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
Pentru blat:200 grame branza de vaci, 4 linguri lapte, 8 linguri ulei, 1 ou, 1 lingurita sare, 400 grame faina, 1 praf de copt, Pentru umplutura: carnati, bacon, cascaval, ardei

Dificultate: Medie Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Se prepara blatul din ingredientele enumerate, se aseaza in doua forme pentru pizza tapetate cu folie de aluminiu.
Se aseaza deasupra felii de carnati, bacon, ardei.
Se pun in cuptor pentru cca 20 minute. La jumatatea timpului se presara cascavalul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu sos de rosii si usturoi

Paste cu sos de rosii si usturoi

Se pun pastele intr-un vas cu apa cat sa le acopere, se acopera si se adauga putina sare. Se lasa

4 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pizza mexicana

Pizza mexicana

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Şi eu pun pe pizza atunci când fac, brânză...şi e f. bună.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Nu are de ce sa nu fie gustoasa si in plus arata foarte bine...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

    Pare o tarta sarata!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Arata foarte bine pizza cu branza.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      O reteta usoara si buna de preparat. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:200 grame branza de vaci
  • 4 linguri lapte
  • 8 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 400 grame faina
  • 1 praf de copt
  • Pentru umplutura: carnati
  • bacon
  • cascaval
  • ardei

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

272 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri

Crystyna (Chef de cuisine)

Şi eu pun pe pizza atunci când fac, brânză...şi e f. bună.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gnocchi cu carne