Se taie carnaciorii feliute subtiri. Maslinelor li se scot samburii si se taie rondele. Coca se intinde intr-un strat subtire si se pune intr-o tava unsa cu lei si tapetata cu faina. Peste ea se pune oul batut bine cu putine condimente de pizza sau ketchup-ul. Peste ou se pun carnaciorii, maslinele rondele si ultima data ciupercile taiate feliute subtiri, pentru a nu se inegri. Peste toate acestea se pun rosiile rondele si cascavalul dat pe razatoare. Se da la cuptor 20-30 minute, dupa care se serveste calda.
Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii