autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu carne si spanac (reteta italiana)

Autor: viscreanu anca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: viscreanu anca (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008

Ingrediente
1 pachet foietaj moraraita (deoarece are 2 foi de foietaj), o punga spanac congelat, 150 gr cascaval, 300 gr sunca presata, 3 catei usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se caleste spanacul si jumatate din sunca presata taiata marunt intr-o tigaie (preferabil de teflon), se adauga cateii de usturoi taiati marunt si cascavalul ras. Se mai caleste putin pana se topeste cascavalul si se omogenizeaza compozitia.
Intr-o tava se aseaza hartia de copt dupa care o foie de foetaj. Cealalta jumatate din sunca presata se taie feliute si se aseaza pe foaie, pe urma se aseza spanacul preparat si cealalta foaie de foietaj. Se baga la cuptor cca 30 -35 min. pana se rumeneste.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne si spanac (reteta italiana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu pui

Paste cu pui

Pieptul de pui se taie fasii, se amesteca cu mustar, sare si piper si se prajeste in ulei incins

4 voturi    9 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos de post

Paste cu sos de post

Spaghetele se fierb in apa rece cu putina sare si o lingura de ulei. Intotdeauna pastele se fierb

28 voturi    11 comentarii
40 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj moraraita (deoarece are 2 foi de foietaj)
  • o punga spanac congelat
  • 150 gr cascaval
  • 300 gr sunca presata
  • 3 catei usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu sunca si ciuperci