Se caleste spanacul si jumatate din sunca presata taiata marunt intr-o tigaie (preferabil de teflon), se adauga cateii de usturoi taiati marunt si cascavalul ras. Se mai caleste putin pana se topeste cascavalul si se omogenizeaza compozitia.
Intr-o tava se aseaza hartia de copt dupa care o foie de foetaj. Cealalta jumatate din sunca presata se taie feliute si se aseaza pe foaie, pe urma se aseza spanacul preparat si cealalta foaie de foietaj. Se baga la cuptor cca 30 -35 min. pana se rumeneste.
Se poate servi atat calda cat si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii