autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu carne si spanac (reteta italiana)

Autor: viscreanu anca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: viscreanu anca (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2008

Ingrediente
1 pachet foietaj moraraita (deoarece are 2 foi de foietaj), o punga spanac congelat, 150 gr cascaval, 300 gr sunca presata, 3 catei usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se caleste spanacul si jumatate din sunca presata taiata marunt intr-o tigaie (preferabil de teflon), se adauga cateii de usturoi taiati marunt si cascavalul ras. Se mai caleste putin pana se topeste cascavalul si se omogenizeaza compozitia.
Intr-o tava se aseaza hartia de copt dupa care o foie de foetaj. Cealalta jumatate din sunca presata se taie feliute si se aseaza pe foaie, pe urma se aseza spanacul preparat si cealalta foaie de foietaj. Se baga la cuptor cca 30 -35 min. pana se rumeneste.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne si spanac (reteta italiana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghetti cu sos

Spaghetti cu sos "ragu"

Se curata legumele si se spala.Se toaca marunt si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Cand si-au

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tocanita de pui cu galuste

Tocanita de pui cu galuste

Puiul se spala bine si se transeaza in bucati potrivite.Legumele spalate se feliaza si ele si se

13 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj moraraita (deoarece are 2 foi de foietaj)
  • o punga spanac congelat
  • 150 gr cascaval
  • 300 gr sunca presata
  • 3 catei usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Penne cu ciuperci, piept de pui si sos de tomate