Cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o tigaie mare se pune ulei si se lasa pe foc sa se infierbante. Se adauga cartofii , sare si se da focul putin mai incet sa nu se prinda cartofii de tigaie. Cand se moaie cartofii se lasa sa se prinda o crusta apoi se intoarce pe partea cealalta ca o clatita si se da focul la minim. Se adauga sunca, telemeaua rasa, ardeiul si tot ce puneti de obicei pe pizza. Se sparg ouale cu un praf de sare si se intind peste pizza. Se preasara putin piper se pune un capac si se lasa pana se coc ouale. La final se aseaza cu grija pe un platou sau dc e prea moale o lasati in tigaie. Se taie asemenea pizzei clasice si se serveste cu ketchup. E foarte gustoasa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii