Ingrediente
* Pentru aluat:, * 150 ml apa, * 10 g drojdie, * 2 linguri ulei, * 1/2 lingurita sare, * 1/2 lingurita zahar, * 250-260 g faina, * Pentru umplutura:, * 200 g sunca din piept de pui, * 4-5 ciuperci proaspete, * 100 g boabe porumb (congelat), * 100 g mozzarella, * Pentru sos:, * 150 ml suc de rosii, * 2 catei usturoi, * 1/2 lingurita zahar, * sare,piper,busuioc
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
34 voturi
Mod de preparare
Intre timp am pregatit sosul de rosii.
Am pus la fiert sucul de rosii cu usturoiul pisat,zaharul si restul condimentelor.Am lasat la racit.
Aluatul l-am intins in tava,am uns cu sosul de rosii,apoi in ordine...sunca taiata cubulete,ciupercile,boabele de porumb si mozzarella.
Am dat la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Buna,arata apetisant.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Apetisant.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Arata foarte bine.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 august 2009
Trebuie sa fie o bunatate...