Pizza cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg faina
  • 50g drojdie
  • pasta de rosii 300g
  • 300g cascaval
  • un borcan de ciuperci
  • 250g masline fara samburi
  • sare
  • ulei
  • miere.

Mod de preparare

ALUATUL prepari asa: Pui drojdia intr-un vas de preferat de plastic, doua lingurite de sare presari pe el dupa care amesteci drojdia cu sare pana se face lichid. Adaugi 400 ml apa calduta o lingurita de miere si faina. Framanti aluatul pana se omogenizeaza bine dupa care torni o lingura de ulei peste si continui sa framanti pana se dezlipeste total de mana. Il tai aluatul in bucati egale si lasi sa creasca 15, 20 min. la cald.

Dupa ce a crescut aluatul intinzi aproximativ sa fie de 4,5 mm grosime potrivesti in tava care a fost unsa cu un pic de ulei sau unt. Pe aluat cu o lingurita intinzi pasta de rosii, pui ciuperci(dupa preferinte cantitatea), masline, si presari cu cascaval. Pui in cuptorul incins aproximativ 15 min. Verifici ca aluatul sa fie copt bine dar sa nu se arda. Consumi cu Ketchup, maioneza etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise