ALUATUL prepari asa: Pui drojdia intr-un vas de preferat de plastic, doua lingurite de sare presari pe el dupa care amesteci drojdia cu sare pana se face lichid. Adaugi 400 ml apa calduta o lingurita de miere si faina. Framanti aluatul pana se omogenizeaza bine dupa care torni o lingura de ulei peste si continui sa framanti pana se dezlipeste total de mana. Il tai aluatul in bucati egale si lasi sa creasca 15, 20 min. la cald.
Dupa ce a crescut aluatul intinzi aproximativ sa fie de 4,5 mm grosime potrivesti in tava care a fost unsa cu un pic de ulei sau unt. Pe aluat cu o lingurita intinzi pasta de rosii, pui ciuperci(dupa preferinte cantitatea), masline, si presari cu cascaval. Pui in cuptorul incins aproximativ 15 min. Verifici ca aluatul sa fie copt bine dar sa nu se arda. Consumi cu Ketchup, maioneza etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii