Reteta postata pe: 05 martie 2009
Ingrediente
1kg faina, 50g drojdie, pasta de rosii 300g, 300g cascaval, un borcan de ciuperci, 250g masline fara samburi, sare, ulei, miere.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
ALUATUL prepari asa: Pui drojdia intr-un vas de preferat de plastic, doua lingurite de sare presari pe el dupa care amesteci drojdia cu sare pana se face lichid. Adaugi 400 ml apa calduta o lingurita de miere si faina. Framanti aluatul pana se omogenizeaza bine dupa care torni o lingura de ulei peste si continui sa framanti pana se dezlipeste total de mana. Il tai aluatul in bucati egale si lasi sa creasca 15, 20 min. la cald.
Dupa ce a crescut aluatul intinzi aproximativ sa fie de 4,5 mm grosime potrivesti in tava care a fost unsa cu un pic de ulei sau unt. Pe aluat cu o lingurita intinzi pasta de rosii, pui ciuperci(dupa preferinte cantitatea), masline, si presari cu cascaval. Pui in cuptorul incins aproximativ 15 min. Verifici ca aluatul sa fie copt bine dar sa nu se arda. Consumi cu Ketchup, maioneza etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Aluatul l-am facut in masina de paine( se poate framanta si cu mana daca doriti).Am pus ingredientele
10 voturi
3 comentarii
2h 10 min
Se framanta un aluat astfel: drogdia se pune cu zaharul la hidratat pana face o spuma.
Se amesteca
5 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate