Se incinge cuptorul la 250 grade C si se pune aluatul pe doua tavi (sau pe o tava mare).
Ceapa, curatata si taiata rondele subtiri, se caleste in uleiul incins (pana devine sticloasa), se sareaza, se presara Mozzarella (sau cascavalul) taiata cubulete.
Se spala merele, se sterg bine (se pot si curata de coaja), se taie in patru, se indeparteaza semintele si partea lemnoasa, apoi se taie felii si se asaza peste cele doua pizze. Se presara cu bucatele de branza de burduf, se baga la cuptor si se coc 12-14 minute. Cand sunt gata, pizzele se scot din cuptor si se servesc presarate cu cimbru.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii