Pizza cu muschi de caprioara

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina.
  • 150 ml apa.
  • 150 ml lapte.
  • 25 g drojdie.
  • 300 g muschi de caprioara afumat.
  • ulei, sare, piper, busuioc.
  • 1 salata verde.
  • 4 rosii.
  • 1 ardei capia.
  • o jumatate de ardei iute.
  • 200 g cascaval.
  • 3 catei de usturoi.
  • zahar.
  • 1 ceapa.

Mod de preparare

Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete. Ardeiul capia si ardeiul iute se curata de seminte si se toaca marunt. Ceapa si usturoiul se taie cubulete. Se incing 3 linguri de ulei intr-o cratita, se adauga legumele tocate, sarea, piperul si se fierb pana cand se ingroasa sosul. Intr-un castron se amesteca drojdia cu apa calduta, o lingurita de sare, zaharul tos si putina faina. Se acopera cu un servet si se lasa sa creasca. Se adauga laptele caldut, doua linguri de ulei, se toarna in mijlocul fainii si se framanta totul pana rezulta un aluat potrivit de tare. Se lasa sa dospeasca. Se intinde o foaie din aluat, se aseaza foaia de aluat intr-o tava unsa cu ulei, se unge cu sos de rosii, se rade cascaval si se aseaza feliile de muschi de caprioara. Se rade cascaval deasupra, se presara busuiocul uscat, frunzele de salata si se introduce tava in cuptorul incins. Se serveste cu sos de rosii si busuioc verde tocat. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise