Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele, se adauga branza rasa, sare, piper dupa gust si ouale batute.
Aluatul: se dizolva drojdia cu o jumatate de cana de apa calda, un praf de sare si o jumatate de cana ulei, se adauga faiana pana se obtine un aluat tocmai bun de intins cu mana.
Intr-o tava de cuptor se pune hartie ptr copt, se intinde cu mana coca si se pune umplutura. Deasupra se orneaza cu rosia tatiata felii si cu feliile de cascaval. Se bgaa la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pentru aproximativ 30-40 de minute. Dupa scoaterea din cuptor este de preferat a se tine acoperita, 10-15 min, cu un servet de bucatarie.
Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii