Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele, se adauga branza rasa, sare, piper dupa gust si ouale batute.
Aluatul: se dizolva drojdia cu o jumatate de cana de apa calda, un praf de sare si o jumatate de cana ulei, se adauga faiana pana se obtine un aluat tocmai bun de intins cu mana.
Intr-o tava de cuptor se pune hartie ptr copt, se intinde cu mana coca si se pune umplutura. Deasupra se orneaza cu rosia tatiata felii si cu feliile de cascaval. Se bgaa la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pentru aproximativ 30-40 de minute. Dupa scoaterea din cuptor este de preferat a se tine acoperita, 10-15 min, cu un servet de bucatarie.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii