autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pizza cu piept de pui si mozzarella

Autor: Mihaela Dumitriu (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Dumitriu (Bucatar)   
Reteta postata pe: 12 septembrie 2006

Ingrediente
2 oua, 250g iaurt, 3 linguri ulei, faina, 1/2 praf de copt,50 g margarina pt uns tava, 150g sunca,300 g piept de pui fiert, 150-200g mozzarella,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu un praf de sare si se adauga peste albusuri. In continuare se adauga iaurtul, uleiul,praful de copt stins cu un pic de otet si faina(cernuta in prealabil) in ploaie amestecand de sus in jos. Se obtine un aluat de consistenta unei smantane groase. Se unge o tava cu margarina(de preferinta de teflon-este foarte important ca tava sa fie de calitate), se toarna compozitia si se modeleaza cu ajutorul unei lingure.
Deasupra compozitiei se pune sunca si pieptul de pui taiate felii si se da la cuptor la foc mic(cuptorul trebuie incalzit cu 10 min inainte).Cand este aproape gata(cam
in 25 min) se rade pe deasupra mozzarella si se mai lasa 2-3 min ca aceasta sa se inmoaie si apoi este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui si mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca cu fidea si branza de vaci

Budinca cu fidea si branza de vaci

Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.Din momentul fierberii

6 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Fusili cu brinza la cuptor

Fusili cu brinza la cuptor

Se fierb in apa cu sare macaroanele, conform indicatiilor de pe pachet. Se pun la scurs. Separat,

1 vot    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 250g iaurt
  • 3 linguri ulei
  • faina
  • 1/2 praf de copt,50 g margarina pt uns tava
  • 150g sunca,300 g piept de pui fiert
  • 150-200g mozzarella

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Deliciu de spirale la cuptor